Over ons

J.P. Van der Dussen

Vakmanschap, echte zorg & creativiteit
Wij zijn een grondverzet/dienstverlening, opgericht in 2018, door de huidige eigenaar Johnny Van der Dussen. Wij bieden u alle facetten van het vakmanschap. Een grote kring van opdrachtgevers laat de aanleg en het onderhoud van de tuin aan onze faciliteiten over. Vaste klanten, die gehecht zijn geraakt aan onze werkwijze en nieuwe klanten, die geprikkeld zijn door ons perfectionisme.

Wij staan altijd voor u klaar. We beschikken over eigen tuin- en parkmachines. We willen alles onder handbereik hebben wat nodig is voor de aanleg en het onderhoud. Misschien wel het belangrijkste waarover we beschikken, is onze kennis en ervaring.  Dat is een voorwaarde voor vakkundig onderhoud en optimale verzorging. Wij richten ons op particuliere klanten, bedrijven en overheid.

Onze visie
Bij J.P. Van der Dussen kunt u echte zorg verwachten. Wij zijn voor onze klanten altijd goed bereikbaar en nemen alle tijd voor advies. Onze tevreden klanten stimuleren ons enorm. Gebleken is ook dat onze klanten ons beste reclamemiddel zijn. Met dank aan hen maakten wij vele tuinen bij een kennis, buurman, etcetra.

Bij ons geldt afspraak is afspraak en onze informatie is volledig. Geen addertjes onder het gras en geen onvoorziene kosten op de factuur, maar een duidelijke, volledige gespecificeerde en kloppende offerte voor iedere klant.

U kunt zeker zijn van kwaliteit en bijzondere creativiteit want wij beschikken over een enthousiast en deskundig team van vakbekwame grondverzet/ Dienstverlening.